was successfully added to your cart.

Winkelwagen

Dank voor jouw steun bij de Marie Claire Starters Award!

By 16 september 2014Geen categorie

Via deze weg wil ik iedereen bedanken die op mij heeft gestemd of de ‘crowdfundingcampagne’ heeft ondersteund. Zonder jullie hulp was het niet gelukt om de Marie Clair Starters Award 2014 te winnen.

Graag wil ik de dag van de uitreiking maandag 15 september met jullie delen. ’s Ochtends ben ik samen de twee andere finalisten bij Koffietijd geweest. Dat was een bijzonder leuke ervaring. Het resultaat van die uitzending kun je hier zien. Daarna zijn we doorgegaan naar het Art’Otel in Amsterdam voor de finale.

RTL4 nieuws presentatrice Merel Westrik presenteerde de uitreiking van de Starters Award. Voorafgaand aan het moment suprême deelden bekende vrouwelijke ondernemers Marlies Dekkers, Katja Schuurmans, Janneke Monkhorst en Marvy Rieder hun ervaringen en gaven tips. De spanning was voelbaar en met ingehouden adem luisterden we naar de prijsuitreiking. Een extra ingelaste prijs ging naar medefinalist Anna Winkelmolen. Zou het dan echt? En ja, ik werd het podium opgeroepen. Daarna was het een gekkenhuis met mensen die me feliciteerden, interviews afnamen en foto’s maakten.

Het juryrapport was lovend. Volgens de jury is mijn plan onderscheidend en goed onderbouwd en heeft het internationale potentie. “Het idee is innovatief en onderscheidend, maar daarnaast ook zeker realistisch en financieel goed onderbouwd”, aldus het juryrapport. “Met haar crowdfunding heeft zij 400 procent van het streefbedrag opgehaald, echt een prestatie.”

De Award werd afgesloten met een borrel en een vrouwelijke DJ. Na deze spannende dag ben ik heel moe en blij mijn bed ingekropen. Ik heb er zin in om te bewijzen dat ik de prijs ook terecht heb verdiend. Vandaag ben ik weer hard aan het werk.

Hartelijke groet,

Marieke

Overzicht van de publicaties rondom deze Award:

NuZakelijk.nl

MarieClaire.nl

Uitvaart.nl

BastionOranje.nl