Qui Est Onora

Onora maakt ecologische grafkisten. Als een van de weinige partijen in de markt produceren wij kisten die 100 procent duurzaam zijn. Onze kisten zijn volledig biologisch afbreekbaar. Dat wil zeggen dat de kist geen vervuiling in de grond of na verbranding, in de lucht veroorzaakt, volgens de filosofie: “from Cradle to Grave”. Daarbij is de milieubelasting een stuk kleiner dan die van standaard kisten en zelfs kleiner dan die van andere ecologische kisten. De kisten worden gemaakt in Nederland en gemaakt van organisch restafval. Wij gebruiken dus minder en beter materiaal voor de productie van onze grafkisten.

Bekijk onze Kist

grafkist_onora_front

Echt Ecologisch

De grafkist van Onora is gemaakt van duurzaam Biomassa. Dit komt uit bijproducten van de aardappel en zaden en is 100% afbreekbaar, zonder vrijkomst van schadelijke stoffen.

Stijlvol Design

Onora ontwikkelt producten voor een consument die een vriendelijk ogende kist zoekt. Het ontwerp is organisch en zacht door de matte uitstraling en de afgeronde hoeken.

Vriendelijke Prijs

Door minder materiaal te gebruiken voor de productie van de grafkist en door het efficiënte ontwerp is deze grafkist niet duurder dan de traditionele kisten.

Meerdere Kleuren

De grafkist van Onora is leverbaar in diverse standaard kleuren waardoor het mogelijk is om de kist in uw eigen kleur te kiezen.

Onora Grafkist

onora grafkist

Partners en Vrienden van Onora